Zwemles in Zoetermeer

U zoekt zwemles voor uw kind in kleine groepen met veel individuele aandacht?

Onze eerstegraads hbo-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs verzorgen de zwemlessen voor kinderen vanaf 4,5 jaar. Tezamen met onze bewezen wetenschappelijke methodiek, kleine groepen van maximaal 5 kinderen per docent en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken zwemschool Zero2Hero de beste keuze voor uw kind.

Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens de zwemles in de zwemzaal plaats te nemen.

  • Zwemles in Voorhout vanaf 4,5 jaar oud
  • Maximaal 5 kinderen per docent
  • HBO-opgeleide vakdocenten uit het onderwijs
  • Online leerlingvolgsysteem
  • Gratis en vrijblijvende proefzwemles
  • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek

Locatie van de zwemlessen in Zoetermeer

In Zoetermeer bieden wij zwemles aan in zwembad Het Keerpunt. Dit zwembad heeft een temperatuur van circa 29 graden en is daardoor uitstekend geschikt voor kinderen van het zwem-ABC. Maar 4 groepen volgen tegelijkertijd een zwemles, wat bijdraagt aan een rustige leeromgeving. Tevens kunt u in de zwemzaal aanwezig zijn tijdens de zwemles om de vorderingen van uw kind te volgen.

Zwembad Het Keerpunt

Van der Hagenstraat 11a
2722 NT Zoetermeer

Lestijden zwemles

Zaterdag
08:00 – 08:45 uur
08:45 – 09:30 uur
09:30 – 10:15 uur
10:15 – 11:00 uur

Bereikbaarheid zwembad in Zoetermeer

Door de centrale ligging en de nabijgelegen uitvalswegen A12 en N206 is zwembad het Keerpunt snel te bereiken vanuit Zoetermeer, Den Haag, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam-Voorburg en Leiden.

Zwemles kosten

Op onze tarievenpagina ziet u een compleet overzicht met de kosten van de zwemlessen. Uhoeft geen inschrijfgeld te betalen en wij bieden altijd een gratis en vrijblijvende proef zwemles aan.

Andere zwemleslocatie

Naast zwemles in Zoetermeer kunt u bij zwemschool Zero2Hero ook zwemles volgen in onze locatie Voorhout. Bekijk onze locatiepagina voor de adresgegevens en lestijden per zwemles locatie.