Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van de zwemlessen, de toetsen en de drijfmiddelen. Let op: de drijfmiddelen moet u eenmalig aanschaffen.

Lesvorm

Prijs per lestot 31-12-2018

Prijs per lesvanaf 01-01-2019

Groepsles van 45 minuten

€ 20,-

€ 22,-

Privéles van 30 minuten

€ 55,-

€ 60,-

Privéles van 45 minuten

€ 75,-

€ 85,-

Soort toets

Prijs per toets

 

Tussentijdse toets diploma A

€ 30,-

 

Diplomasessie

€ 35,-

 

Overig

 

 

Set drijfmiddelen

€ 25,-

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, tevens hoeft u bij ons géén inschrijfgeld te betalen.
 

* Lesprijs vanaf 01-01-2019
Op 1 januari wordt onze lesprijs geïndexeerd aan de hand van het huidige CPI ten opzichte van die van 2013. Tevens wordt op 1 januari 2019 de btw van het lage tarief verhoogd van 6% naar 9%.

Drijfmiddelen, toetsen en diploma's
Bij de start van de opleiding ontvangt uw kind, mits nodig, een set drijfmiddelen t.w.v. € 25,00. Via uw online account ontvangt u hier een iDeal betaling van. 

Vlak voor het A diploma gaat uw kind op voor de Tussentijdse Toets. Deze toets is een generale repetitie wat ten eerste spanningen voor het échte diploma zwemmen wegneemt en ten tweede controleren wij of de kwaliteit van de vaardigheden voldoende is. De tussentijdse toets bedraagt € 30,00. Per diploma sessie wordt € 35,00 in rekening gebracht.

Hoe betaalt u de zwemlessen
U kunt betalen middels automatisch incasso. Alle betalingen dienen voor het begin van de nieuwe maand voldaan te zijn, om verzekerd te zijn van een plek voor uw kind. 

Inhaallessen
Uiteraard kan het voorkomen dat uw kind een groepsles niet aanwezig kan zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor het online afmelden van de zwemlessen. U kunt de inhaalles online omboeken om deze op een ander tijdstip te volgen. Inhaallessen zijn op basis van beschikbaarheid. Zo kunt u flexibel lessen inplannen aan de hand van uw eigen agenda.

 

Recensies