Zwemles in Den Haag - locatie Sophia

U bent op zoek naar zwemles Den Haag? U heeft zojuist de beste zwemschool gevonden!

Als 1e graads vakdocenten uit het reguliere basisonderwijs, met gezamenlijk 16 jaar ervaring in het zwemonderwijs, zijn wij een expert op het gebied van didactiek, pedagogiek, methodiek en zwemveiligheid. De combinatie van hoog opgeleide HBO professionals uit het onderwijs, onze bewezen wetenschappelijke methodiek, maximaal 5 kinderen per docent en een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding, maken ons tot de beste keuze. Naast Den Haag geeft Zero2Hero ook zwemles in Delft, Zoetermeer, Voorhout en Leiden.

Het recent opgeleverde zwembad van het Sophia Revalidatie centrum heeft een temperatuur van 32 graden, is 16 meter lang en heeft een beweegbare bodem. Ideaal voor het zwem ABC-traject. Tijdens de zwemles kunt u plaatsnemen in de zwemzaal en de vorderingen van uw kind volgen.

Wegens de centrale ligging en de nabijgelegen provinciale weg A4, is deze locatie uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Scheveningen, Leidscheveen-Ypenburg, Nootdorp, Delft, Wateringen, Honselersdijk, Poeldijk, Monster, 's-Gravezande en Naaldwijk.

Adres:
Sophia Revalidatie Centrum
Vrederustlaan 180
2543SW Den Haag

Lestijden:

Dag Tijd Prijs per les
Zaterdag 17.15 - 18.00 € 20,00
Zaterdag 18.00 - 18.45 € 20,00

In Den Haag hebben wij twee locaties. Zie voor meer lestijden in Den Haag:
http://www.zero2hero.nl/locaties/zwemles-den-haag-locatie-escamphof

Recensies